info@restaurantfolkerts.nl 0515 54 15 90

ARRANGEMENTEN

Iets te vieren? Kom gezellig langs bij ons in het restaurant! Wij beschikken over een beneden en bovenverdieping met verschillende mogelijkheden. De bovenverdieping is alleen bereikbaar per trap.

SHARED LUNCH

vanaf 15 personen

Nadat ieder van een kopje soep heeft genoten, staat de shared lunch in het teken van delen. Luxe belegde broodjes worden op tafel gezet zodat iedereen 3 verschillende, lekkere broodjes per persoon kan uitkiezen.

Soep naar keuze
Tomatensoep met oregano, tijm, gerookte kip, brood en kruidenboter

Gele paprika-basilicumsoep met tomatenblokjes, brood en kruidenboter

Soep van de maand met brood en kruidenboter

Assorti broodjes met
Brie, honing en walnoten
Gerookte zalm met roomkaas, tomaat, komkommer, rode ui en mosterd-dille dressing
Carpaccio, basilicum-pesto, Parmezaanse kaas, sla en truffelmayonaise
Avocado, gemarineerde kippendij, bacon, ei, Parmezaanse kaas en Italian cheese dressing
Kip kerrie, ham en kaas

22,95 p.p.

BORRELEN

vanaf 15 personen

Borrel arrangement A
Kaas assorti (2)
Vlees assorti (2)
Komkommer
Olijven
Spaccatini met pesto
Borrelnootjes

5,50 p.p.

Borrel arrangement B
Kaas assorti (2)
Vlees assorti (2)
Caprese spiesje
Wrap met carpaccio
Meloen met ham
Olijven
Borrelnootjes
Spaccatini met pesto

10,50 p.p.

Los bij te bestellen:
Gemengd bittergarnituur 1,10
Bitterballen 0,90
Vegetarisch bittergarnituur 1,10
Vegan bittergarnituur 1,10
Broodplankje 3,65

Liever op eigen locatie maar wél met onze hapjes? Vraag naar de mogelijkheden!

HIGH TEA

vanaf 15 personen

De invulling van onze high tea bestaat uit hartige gerechtjes en heerlijke zoete lekkernijen.

Inclusief onbeperkt keuze uit diverse theesoorten

25,95 p.p.

SHARED DINING

vanaf 15 personen

Shared dining is een compleet diner dat bestaat uit kleine voorgerechtjes waarbij je niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten. Daarnaast wordt er een hoofdgerecht naar keuze uitgeserveerd en is er een proeverij aan dessert.

Proeverij van voorgerechten:
Carpaccio, gerookte zalm, tomatensoepje, gamba’s en brood met smeersels

Hoofdgerecht naar keuze:
Biefpuntjes met roerbakgroente in teriyaki saus

Kipsaté met pindasaus, kokosrijst, seroendeng en cassave

Mixed grill met kipfilet, diamanthaas, spareribs en knoflooksaus

Kabeljauw met chimichurri, gegrilde rode paprika en aardappel-knoflookpuree

Bietstuk (dry aged rode biet) met risotto, spinazie, zongedroogde tomaat en jus van paddenstoelen

Proeverij van nagerechten:
Verrassing van de chef

42,95 p.p.

BUFFET

vanaf 20 personen

Een buffet is een informeel diner waarbij je van meerdere gerechten wat kunt proeven. Hierbij
hoef je niet de hele avond op dezelfde plek te blijven zitten wat het extra gezellig maakt.

Voorgerecht
2 salades naar keuze met stokbrood en kruidenboter

of

Soep naar keuze met stokbrood en kruidenboter


Hoofdgerecht
keuze uit 4 van de onderstaande gerechten

Vleesgerechten
Varkenshaas met honing tijm marinade, krieltjes, Coburgerham en brie
Kipsaté in pindasaus
Kipfilet met brie, heksenkaas, zongedroogde tomaatjes en rucola
Runderstoofpotje gestoofd in bockbier
Spareribs

Visgerechten
Zalmfilet met risotto van spinazie, zongedroogde tomaat en Hollandaisesaus
Kabeljauwfilet met chimichurri, gegrilde rode paprika, aardappel-knoflookpuree

Vegetarische gerechten
Bietstuk (dry aged rode biet) met risotto, spinazie, zongedroogde tomaat en jus van paddenstoelen
Dahl met rode linzen, zoete aardappel, spinazie en naanbrood


Nagerecht

Grand dessert
proeverij van diverse nagerechten

38,95 p.p.

3 GANGEN DINER

vanaf 15 personen

Bij een 3-gangen diner worden de voor-, hoofd- en nagerechten naar keuze uitgeserveerd.
Je kunt zelf een keuze maken uit gerechten, maar kunt het natuurlijk ook aan ons overlaten. Wij helpen je graag met het maken van een juiste opbouw en verantwoorde samenstelling van het menu. De prijs van het menu kan variëren door de gemaakte keuzes.

Het keuzemenu is te reserveren vanaf 15 personen.

Voorgerecht naar keuze:
Tomatensoep met oregano, tijm, gerookte kip, mascarpone, brood en kruidenboter

Gele paprika-basilicumsoep met tomatenblokjes, brood en kruidenboter

Soep van de maand met brood en kruidenboter


Hoofdgerecht naar keuze:
Kipsaté met pindasaus, kokosrijst, seroendeng en cassave

Folkerts burger, broodje beef burger met gebakken ei, gesmolten kaas, tomaat, bacon, augurk en mosterddille

Kabeljauw met chimichurri, gegrilde rode paprika en aardappel-knoflookpuree

Dahl met rode linzen, zoete aardappel, spinazie en naanbrood

Jägerschnitzel met ui, spek, champignons, paprika en pepersaus


Nagerecht naar keuze:
Jopie’s toetje met een blondie van Fryske dúmkes, tiramisu mousse met Beerinnenburg en suikerbrood ijs

Dame blanche met 3 bollen vanille ijs, chocoladesaus en slagroom

Crème brûlée van sinaasappelkwark en witte chocolade met mandarijn ijs

37,50 p.p. (bovenstaand menu)