Iets te vieren? Kom gezellig langs bij ons in het restaurant! Wij beschikken over een beneden en bovenverdieping met verschillende mogelijkheden. De bovenverdieping is alleen bereikbaar per trap.
vanaf 15 personen
Nadat ieder van een kopje soep heeft genoten, staat de shared lunch in het teken van delen. Luxe belegde broodjes worden op tafel gezet zodat iedereen 3 verschillende, lekkere broodjes per persoon kan uitkiezen.
Soep naar keuze
Tomaat-basilicum soep met gehaktballetjes, brood en kruidenboter
Pompoensoep met kokosyoghurt, bosui, brood en kruidenboter
Soep van de maand met brood en kruidenboter
Assorti broodjes met
Brie, honing en walnoten
Gerookte zalm met roomkaas, tomaat, komkommer, rode ui en mosterd-dille dressing
Carpaccio, basilicum-pesto, Parmezaanse kaas, sla en truffelmayonaise
Avocado, gemarineerde kippendij, bacon, ei, Parmezaanse kaas en Italian cheese dressing
Kip kerrie, ham en kaas
21,50 p.p.
vanaf 15 personen
Borrel arrangement A
Kaas assorti (2)
Vlees assorti (2)
Komkommer
Olijven
Spaccatini met pesto
Borrelnootjes
5,50 p.p.
Borrel arrangement B
Kaas assorti (2)
Vlees assorti (2)
Caprese spiesje
Wrap met carpaccio
Meloen met ham
Olijven
Borrelnootjes
Spaccatini met pesto
10,50 p.p.
Los bij te bestellen:
Gemengd bittergarnituur 1,10
Bitterballen 0,90
Vegetarisch bittergarnituur 1,10
Vegan bittergarnituur 1,10
Broodplankje 3,65
Liever op eigen locatie maar wél met onze hapjes? Vraag naar de mogelijkheden!
vanaf 15 personen
Met hartige gerechtjes zoals bijvoorbeeld:
kopje soep, mini broodje’s zalm en carpaccio, sandwich gerookte kip en warme bladerdeeg hapjes
en zoete lekkernijen zoals bijvoorbeeld:
muffins, scones, vers fruit, wraps, chocolade en stukjes huisgemaakte monchoutaart
Inclusief onbeperkt keuze uit diverse theesoorten
24,95 p.p.
vanaf 15 personen
Shared dining is een compleet diner dat bestaat uit kleine voorgerechtjes waarbij je niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten. Daarnaast wordt er een hoofdgerecht naar keuze uitgeserveerd en is er een proeverij aan dessert.
Proeverij van voorgerechten:
Carpaccio, gerookte zalm, gebakken knoflook champignons, gamba’s en brood met smeersels
Hoofdgerecht naar keuze:
Biefpuntjes met roerbakgroente in teriyaki saus
Kipsaté met pindasaus, kokosrijst, seroendeng en cassave
Mixed grill met kipfilet, diamanthaas, spareribs en knoflooksaus
Kabeljauw ingerold in rauwe ham met pesto, olijven, rode ui en zongedroogde tomaatjes
Portobello gevuld met gegrilde groenten, pikante tomaten orzo en vegan feta kaas
Proeverij van nagerechten:
Verrassing van de chef
39,95 p.p.
vanaf 20 personen
Een buffet is een informeel diner waarbij je van meerdere gerechten wat kunt proeven. Hierbij
hoef je niet de hele avond op dezelfde plek te blijven zitten wat het extra gezellig maakt.
Voorgerecht
2 salades naar keuze met stokbrood en kruidenboter
of
Soep naar keuze met stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerecht
keuze uit 4 van de onderstaande gerechten
Vleesgerechten
Varkenshaas in champignonroomsaus
Kipsaté in pindasaus
Kipfilet met brie, heksenkaas, zongedroogde tomaatjes en rucola
Runderstoofpotje gestoofd in bockbier
Spareribs
Visgerechten
Kabeljauwfilet in ham met zongedroogde tomaatjes, rode ui en olijven
Zalmfilet met gremolata, gestoomde bimi en pikante tomaten orzo
Vegetarische gerechten
Portobello gevuld met gegrilde groenten, pikante tomaten orzo en vegan feta kaas
Groentestoof met pompoen, bospeen, aardappelen, harissa en kokosrijst
Nagerecht
Grand dessert
proeverij van diverse nagerechten
37,95 p.p.
vanaf 15 personen
Bij een 3-gangen diner worden de voor-, hoofd- en nagerechten naar keuze uitgeserveerd.
Je kunt zelf een keuze maken uit gerechten, maar kunt het natuurlijk ook aan ons overlaten. Wij helpen je graag met het maken van een juiste opbouw en verantwoorde samenstelling van het menu. De prijs van het menu kan variëren door de gemaakte keuzes.
Het keuzemenu is te reserveren vanaf 15 personen.
Voorgerecht naar keuze:
Tomaat-basilicum soep met gehaktballetjes, brood en kruidenboter
Pompoensoep met kokosyoghurt, bosui, brood en kruidenboter
Soep van de maand met brood en kruidenboter
Hoofdgerecht naar keuze:
Kipsaté met pindasaus, kokosrijst, seroendeng en cassave
Folkerts burger, broodje beef burger met gebakken ei, gesmolten kaas, tomaat, bacon, augurk en mosterddille
Kabeljauw ingerold in rauwe ham met pesto, olijven, rode ui en zongedroogde tomaatjes
Portobello gevuld met gegrilde groenten, pikante tomaten orzo en vegan feta kaas
Jägerschnitzel met ui, spek, champignons, paprika en pepersaus
Nagerecht naar keuze:
Jopie’s toetje met een blondie van Fryske dúmkes, chocolade mousse en suikerbrood ijs
Dame blanche met 3 bollen vanille ijs, chocoladesaus en slagroom
Crème brûlée van sinaasappelkwark met kaneelroomijs
35,50 p.p. (bovenstaand menu)